top of page

PROJECTEN BADKAMERRENOVATIE & BADKAMERINRICHTING

WIJ REALISEREN UW DROOMBADKAMER: NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Bij badkamerrenovatie en -inrichting AGS Lambrechts in Herentals staan een moderne, hands-on en duurzame werking voorop. Uw badkamer is de ideale plaats voor ontspanning en het is de plek waar u zich helemaal op uw gemak voelt. Bent u zopas een nieuwe woonst betrokken? Heeft u nood aan vernieuwing of renovatie van uw huidige sanitaire voorzieningen? Zoekt u nauwkeurig uitgestippeld advies voor een kennis of familielid? Wenst u een volledig uitgeruste en schitterende badkamer, die bovendien perfect bij uw persoonlijke levensstijl en die van uw naasten past? Laat uw droomproject dan gerust aan AGS Lambrechts over. Wij zorgen voor uw droombadkamer op maat, waar u nu en in de toekomst elke dag van zult genieten. Of het nu gaat om een nieuwbouw badkamer of een badkamerrenovatie van a tot z.

Badkamer renovatie in Herentals
press to zoom
Badkamerrenovatie
press to zoom
Badkamer renovatie
press to zoom
Badkamerrenovatie uitgevoerd door AGS Lambrechts
press to zoom
1/2
Voor meer recente foto's en realisaties van ons werk, bekijk & volg ons Instagram account.
  • Instagram

ALLESOMVATTENDE PROJECTAANPAK VOOR BADKAMERRENOVATIE EN -INRICHTING

Samen met u voorzien we in een uitgebreide en allesomvattende analyse van uw projectvraag. Waar hecht u belang aan? Spelen er enkele omgevings- en/of familiale factoren mee, die invloed uitoefenen op de mogelijke indeling van uw toekomstige badkamer? Welke waarden dient uw badkamer uit te stralen? Welke kleuren zetten uw idee kracht bij? Welke kleuren niet? Zijn er specifieke materialen en/of texturen die uw gewenste resultaat aanvullen? Zijn er bepaalde must-haves die u wenst te verwerken in het ontwerp van uw badkamerrenovatie of -inrichting? Bij AGS Lambrechts in Herentals luisteren we actief naar uw ideeën, noden, wensen en andere bemerkingen en nemen we uiteraard uitgebreid de tijd mee te denken. Zo streven we naar een perfect eindresultaat, dat de verwachting zo mogelijk overtreft. U mag bovendien rekenen op een afwerking van ieder detail dat u voor ogen heeft. En waar nodig schakelen we de hulp van een binnenhuisarchitect in.

DANKZIJ ONZE VLOTTE EN ALLESOMVATTENDE AANPAK KAN U ALVAST UITKIJKEN NAAR DE BADKAMER VAN UW DROMEN.

In een mum van tijd en tot in de puntjes verzorgd leveren wij bij badkamerrenovatie en -inrichting AGS Lambrechts het gehele pakket. Bent u overtuigd van onze werkwijze? Of heeft u verdere vragen in verband met ons aanbod aan diensten of wenst u nu meteen een offerte voor uw droomproject te ontvangen?

AARZEL NIET EN NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN UITGEBREID ADVIES EN/OF EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK.

bottom of page