top of page
Badkamerrenovatie

NIEUWBOUW BADKAMER EN BADKAMERRENOVATIE

WIJ REALISEREN UW DROOMBADKAMER

Bij AGS Lambrechts te Herentals staan een moderne en duurzame werking voorop. Uw badkamer is de ideale plaats voor ontspanning en het is de plek waar u zich helemaal op uw gemak voelt. Bent u zopas in een nieuwe woonst getrokken? Heeft u nood aan vernieuwing of renovatie van uw huidige sanitaire voorzieningen? 

Wenst u een volledig uitgeruste en schitterende badkamer, die bovendien perfect bij uw persoonlijke levensstijl en die van uw naasten past? Laat uw droomproject dan gerust aan AGS Lambrechts over. Wij zorgen voor uw droombadkamer op maat, waar u nu en in de toekomst elke dag van zult genieten. Of het nu gaat om een nieuwbouw badkamer of een badkamerrenovatie van a tot z.

Badkamer voor nieuwbouw of renovatie
Voor meer recente foto's en realisaties van ons werk, bekijk & volg ons Instagram account.
  • Instagram
Badkamer voor nieuwbouw of renovatie

ALLESOMVATTENDE PROJECTAANPAK VOOR BADKAMERRENOVATIE EN -INRICHTING

Bij AGS Lambrechts luisteren we actief naar uw ideeën, noden, wensen en andere bemerkingen en nemen we uiteraard uitgebreid de tijd mee te denken.  Uw badkamer kiest u op maat bij één van onze leveranciers. Zo streven we naar een perfect eindresultaat, dat de verwachting zo mogelijk overtreft. U mag bovendien rekenen op een perfecte afwerking van ieder detail dat u voor ogen heeft. 
Indien u dit wenst werken wij samen met uw (interieur)architect.

DANKZIJ ONZE VLOTTE EN ALLESOMVATTENDE AANPAK KAN U ALVAST UITKIJKEN NAAR DE BADKAMER VAN UW DROMEN.

In een mum van tijd en tot in de puntjes verzorgd leveren wij uw badkamerrenovatie of nieuwbouw badkamer. Bent u overtuigd van onze werkwijze? Heeft u verdere vragen in verband met ons aanbod aan diensten of wenst u nu meteen een offerte voor uw droomproject te ontvangen? Contacteer ons vrijblijvend!  

AARZEL NIET EN NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN UITGEBREID ADVIES EN/OF EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK.

bottom of page