HOUTSKELETBOUW: ONS AANBOD BIJGEBOUWEN IN HOUTSKELET

AANBOUW: WAT DACHT U VAN EEN BIJGEBOUW IN HOUTSKELET?

Wat uw projectvraag ook is, bij houtskeletbouw AGS Lambrechts zorgen we voor nóg meer esthetische elementen in uw huidige huis- en tuinindeling. We realiseren een bijzondere transformatie dankzij een perfecte aanvulling: een bijgebouw in houtskelet. Een houtskelet is niet alleen duurzaam en ecologisch verantwoord, tevens oogt een dergelijk bijgebouw zeer modern. Op vlak van onze installatie en bouw bieden we een brede waaier aan mogelijkheden. Zo kunt u werkelijk alles – van uw huis, carport en zelfs uw poolhouse – voorzien van een passend bijgebouw in houtskeletbouw. Staat u reeds te popelen voor een eerste ontwerp? AGS Lambrechts helpt u graag verder tot ver buiten Herentals.

Kunt u niet wachten met uw project van start te gaan en vindt u een luxueus interieur erg belangrijk? Bij houtskeletbouw AGS Lambrechts kunt u al uw wensen, vragen en opmerkingen neerleggen bij een professionele en ervaren interieurarchitect. Dankzij deze vakspecifieke kennis en feeling tilt u binnen mum van tijd uw tuinhuis of ander bouwproject naar een hoger niveau en haalt u het vakantiegevoel met gemak naar uw eigen huis.

bijgebouw in houtskelet te Geel
press to zoom
bijgebouw in houtskelet te Geel - Houtskeletbouw Herentals
press to zoom
bijgebouw in houtskeletbouw te Geel - Houtskeletbouw Herentals
press to zoom
bijgebouw in houtskeletbouw
press to zoom
1/1

Opbouw in houtskelet + nieuwe badkamer ( design by Nathalie Spiessens, painted by Daniel holt)

Opbouw in houtskelet + nieuwe badkamer
press to zoom
Opbouw in houtskelet + nieuwe badkamer
press to zoom
Opbouw in houtskelet + nieuwe badkamer houtskeletbouw
press to zoom
Opbouw in houtskelet + nieuwe badkamer
press to zoom
1/3
Voor meer recente foto's en realisaties van ons werk, bekijk & volg ons Instagram account.
  • Instagram

PLATTE DAKEN, EEN HORIZON AAN OPTIES

Bij AGS Lambrechts leggen we platte daken aan en zorgen we voor bekleding, evenals isolatie.

Als klant heeft u de vrije keuze uit de volgende isolatievoorzieningen:

  • EPDM

  • Roofing

  • PVC

We bieden een ruim aanbod aan diensten binnen dakisolatie en u kan bovendien in aanmerking komen voor een premie. Deze premie hangt af van de vereiste RW-waarden. Wij hebben inzage en kennis in het actuele beleid en weten op deze manier toe te werken naar een dakisolatie die aan alle eisen voldoet. Zo geeft u uw dakproject met een gerust hart uit handen.

SPECIFIEKE PROCEDURE BIJ PLATTE DAKEN

Bij AGS Lambrechts in Herentals weten we precies hoe we de RW-waarden kunnen optimaliseren. We gebruiken daartoe naadloos geplaatste, vaste isolatieplaten die achteraf bijgeschuimd worden met Pu en waarvan tand en groef opnieuw afgetapet worden met Alu. Dankzij deze specifieke procedure voldoet u aan de gestelde eisen voor RW-waardes en komt u vrijwel onmiddellijk in aanmerking voor de premie.

AGS Lambrechts verkiest Rockwool-isolatie bij gebrek aan ruimte of indien dit vanwege uiteenlopende redenen simpelweg de meest praktische handelswijze is. Hoe dikker de Rockwool-isolatie, hoe meer RW-waarden u zal weten te verschaffen.

Wenst u meer informatie over desbetreffende premies en zaken die u zelf kunt doen voor het al dan niet ontvangen van belastingvermindering? We verwijzen u in dat geval graag door naar de volgende website: www.energiesparen.be.

HOUTSKELETBOUW VOOR UW BIJGEBOUW? U KAN OP ONS REKENEN

Bij AGS Lambrechts in Herentals is het bouwproject voor uw bijgebouw in houtskelet in goede handen. Van initieel idee tot en met het wegwerken van de laatste restjes; wij dragen zorg voor een kant-en-klare, vlotte en zeer complete afwerking. Daarnaast maken wij eveneens een totaalrenovatie mogelijk, die bekwaam en met respect voor deadlines wordt opgeleverd. Bij AGS Lambrechts in Herentals deinzen we nergens voor terug. Stel uw projectvraag en reken op een klantgerichte benadering van uw droomproject.

BENT U GEÏNTERESSEERD IN ONZE GANG VAN ZAKEN EN WENST U EEN EERSTE AFSPRAAK IN TE PLANNEN?

Heeft u vragen en/of bemerkingen met betrekking tot onze werking en/of specifieke mogelijkheden? Bij houtskeletbouw AGS Lambrechts in Herentals helpen we u maar al te graag verder. Bedrijf of particulier? Dit vormt geen enkel verschil. We staan sterk in onze service, voor iedereen.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE.