top of page
Binnenschrijnwerk

UW SPECIALIST VOOR AL UW BINNENSCHRIJNWERK

BINNENSCHRIJNWERKERIJ

AGS Lambrechts in Herentals is een expert met betrekking tot al uw binnenschrijnwerkerij . Samen met onze gespecialiseerde medewerkers zorgen we voor een verfijnde en kwaliteitsvolle afhandeling van uw project, mede omdat we vrijwel alles volgens 45 graden verstek afwerken. Op deze manier garanderen we een esthetisch hoogstaand eindresultaat, dat naadloos aansluit op uw noden en wensen.

Hieronder vindt u een overzicht van wat we juist aanbieden:

  • Plaatsen van deuren en trappen

  • leggen van vloeren (zowel parket als laminaat)

  • plaatsen van gordijn- en maatkasten.

  • buitenschrijnwerken

  • Badkamers

Onze maatkasten en ander meubilair worden gemaakt van hoogstaand kwalitatief materiaal. De producten worden tot in de puntjes ontworpen en gemaakt door een toegewijde interieurbouwer en zijn team. Samen gaan we zo efficiënt mogelijk te werk om het gewenste resultaat te bereiken. We werken exclusief met bekende en effectieve merken.
Enkele voorbeelden hiervan zijn StylinArt en Blum. 
Wenst u meer informatie? Aarzel niet en neem contact op met schrijnwerkerij AGS Lambrechts te Herentals.

Voor meer recente foto's en realisaties van ons werk, bekijk & volg ons Instagram account.
  • Instagram

HOE GAAN WE TE WERK?

Bij Schrijnwerkerij AGS Lambrechts in Herentals werken we exclusief met hoogwaardige materialen, zodat kwaliteit en duurzaamheid te allen tijde gewaarborgd blijven. Samen met de klant zoeken we naar de ideale houtsoort voor het gewenste project, al naar gelang de functie, het uiterlijk en overige factoren die bij de oplevering een rol spelen. Hoewel het exterieur ongetwijfeld van cruciaal belang is, hechten we bij AGS Lambrechts veel aandacht aan wat erachter of eronder zit. 

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER MET EEN BREDE WAAIER AAN DIENSTEN. Bent u overtuigd en wenst u meer informatie in verband met onze werking en/of andere specifieke mogelijkheden? 

bottom of page