top of page
totaalrenovatie

TOTAALPROJECTEN VAN A TOT Z DOOR AGS LAMBRECHTS

VEELZIJDIGE ALLESKUNNER IN TOTAALPROJECTEN

Het AGS team is heel veelzijdig: strippen van ruimtes tot de volledige afwerking van uw woning. Hiervoor werken we samen met een heel team dat uitblinkt in ervaring. 

VOOR ELKE FASE EEN OPLOSSING

Een totaalrenovatie voor interieur en exterieur? Samenwerking met een architect? Een of meerdere ruimtes aanpakken? Gyprocwerken, elektriciteitswerken, loodgieterij, dakwerken, houtskelet of andere werkzaamheden: wij hebben voor elke nood een passende en betaalbare oplossing, op maat van uw situatie en budget. 

Voor meer recente foto's en realisaties van ons werk, bekijk & volg ons Instagram account.
  • Instagram
totaalproject

EERST DENKEN, DAN DOEN

Voor een totaalproject hebt u iemand nodig met een jarenlange ervaring in de stiel. Iemand die met u meedenkt, perfect weet welke stappen wanneer te zetten en welke uitdagingen op uw pad kunnen komen. Bij AGS Lambrechts geniet u van één enkel aanspreekpunt: de zaakvoerder zelf. Hij denkt met u mee om samen op zoek te gaan naar de beste, betaalbare oplossing waarbij we naar uw budget toewerken. Als we ergens niet achterstaan, zullen we het ook eerlijk zeggen. De zaakvoerder voert ook zelf werken uit, waardoor wij garant staan voor een feilloze opvolging en afwerking!

U DENKT AAN EEN TOTAALPROJECT VOOR UW WONING, WINKEL OF KANTOOR?

bottom of page