top of page
Bijgebouw in houtskelet

HOUTEN BIJGEBOUWEN, HOUTEN AANBOUW/OPBOUW VOOR RENOVATIE OF NIEUWBOUW!

AANBOUW: WAT DACHT U VAN EEN BIJGEBOUW IN HOUTSKELET?

Wat uw projectvraag ook is, bij houtskeletbouw AGS Lambrechts zorgen we voor nóg meer esthetische elementen in uw huidige huisindeling.  We realiseren een bijzondere transformatie dankzij een perfecte aanvulling. Is je woning te klein geworden, wilt u van uw woning een kangoeroe woning maken of komt u simpelweg wat ruimte tekort? Dan is houtskelet voor jou de perfecte oplossing! Een houtskelet is immers zeer ecologisch en duurzaam, de gewenste materialen en afwerking graad bepalen we samen met de klant naar gelang zijn budget en smaak. Met een architect of zonder, het maakt ons allemaal niet uit zolang jullie maar tevreden zijn!

Kunt u niet wachten met uw project om van start te gaan? Bij houtskeletbouw AGS Lambrechts kunt terecht met uw wensen, vragen en opmerkingen.
Indien u dit wenst werken wij graag samen met uw architect!

Opbouw in houtskelet + nieuwe badkamer ( design by Nathalie Spiessens, painted by Daniel holt)

Voor meer recente foto's en realisaties van ons werk, bekijk & volg ons Instagram account.
  • Instagram

DAKWERKEN

Platte daken, zadeldaken, sarkingdak, nieuwbouw of renovatie
voor AGS Lambrechts kan het allemaal, zolang jullie maar droog zitten met een goed thermisch geïsoleerd dak. Wij hechten veel belang aan de natuur en willen niet dat jullie je centen door het dak in rook zien opgaan.

Platte daken, een horizon aan opties:

Bij AGS Lambrechts leggen we platte daken aan en zorgen we voor de dakbedekking eveneens als de isolatie.

Als klant heb u voor de afwerking van u platdak de keuze uit epdm, roofing of pvc.

Bij het plaatsen van een dakoversteek werken wij meestal met Trespa rockpanel of tropisch hout, maar nogmaals de keuze is aan u. Samen bespreken we alle mogelijkheden, binnen uw budget zodat u gerust kan zijn en wij de handen uit te mouwen kunnen steken.

BENT U GEÏNTERESSEERD IN ONZE GANG VAN ZAKEN EN WENST U EEN EERSTE AFSPRAAK IN TE PLANNEN?

Heeft u vragen en/of bemerkingen met betrekking tot onze werking en/of specifieke mogelijkheden? Bij houtskeletbouw AGS Lambrechts te Herentals helpen we u maar al te graag verder.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page